1. KEÇİNİN ÖNEMİ, DÜNYA VE TÜRKİYE’DE
YETİŞTİRİCİLİĞİN DURUMU
2. KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN KÖKENİ VE YAYILIŞI
3. KEÇİ IRKLARI
4. ÜREME
5. BAKIM VE YÖNETİM
6. BESLEME
7. DAMIZLIK SEÇİMİ
8. BARINDIRMA
9. SÜT ÜRETİMİ
10. ET ÜRETİMİ
11. LİF ÜRETİMİ
12. DAVRANIŞ
13. REFAH
14. SAĞLIK KORUMA
15. BİYOGÜVENLİK
16. OTLATMA
17. EKOLOJİK SİSTEMDE KEÇİ
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Sayfa Sayısı | 570 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 2. Hamur |
Basım Tarihi | Eylül 2023 |
Basım Yeri | Bursa |
En / Boy | 16,50 / 23,50 cm. |