➻ Buz neden suyun üstünde batmadan durur? Tenceredeki yemek kaynamaya başladığında ne olur? Neden demir ısınır da, tahta ısınmaz? Mikrodalga fırın nasıl çalışır?
➻ Bilim ve Mutfak bu ve benzeri sorulara cevap vermekle kalmıyor, aynı zamanda bir yemek kitabı ve küçük bir bilim rehberi niteliğinde.
➻ Bilim ve Mutfak, bütün bir gün boyunca, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar tutulan bir günlüktür.
➻ 16 basit yemek tarifi, anlaşılması kolay biçimde fizik, kimya, biyoloji ve geometri alanından örneklerle destekleniyor.
İyi okumalar ve afiyet olsun!
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Çeviren | Filiz Özdem |
Sayfa Sayısı | 40 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | 2. Hamur |
Basım Tarihi | Nisan 2021 |
Basım Yeri | İstanbul |
En / Boy | 21,00 / 29,50 cm. |